logo print   VCM vzw | Abdijbekestraat 9 | B-8200 Brugge
Tel. +32 (0)50 407 201 | info@vcm-mestverwerking.be


 

Maak kennis met het VCM en haar werking.
line

VCM Agenda


 
typeExterne Studiedag
5de Vlaams Vergistingsforum
datum02-06-2017 - 14-12-2017

5de Vlaams VergistingsforumOp 14 december 2017 organiseert Biogas-E het 5de Vlaams Vergistingsforum in KU Leuven Campus de Nayer, Sint-Katelijne-Waver. Het congres wil kenniscentra, beleidsmakers, exploitanten en constructeurs van biogasinstallaties bij elkaar brengen en hierbij de nieuwste topics en ontwikkelingen binnen de biogassector onder de aandacht brengen. 

Onderwerpen
In de sessie digestaatafzet en -behandeling komen alle onderwerpen of projecten aan bod die de afzet van digestaat bevorderen. Alsook wordt een focus gelegd op behandeling van digestaat met inbegrip van nutriëntenrecuperatie.
Onderwerpen en projecten die handelen over kleinschalige vergisting en/of die instaan voor de verdere marktuitrol van kleinschalige vergisters komen aan bod in deze sessie.
Op het praktijkforum krijgen bedrijven en constructeurs de kans hun innovatieve technologieën met betrekking tot biogasinstallaties voor te stellen.
Projecten en technologieën met betrekking tot de opwerking van biogas tot biomethaan komen aan bod in de sessie “biomethaan”.
Innovatieve ideeën en technologieën die bijdragen aan de ontwikkeling van een markt voor flexibele energieproductie in de biogassector komen hier aan bod.

Call for Abstracts
Biogas-E nodigt alle stakeholders uit om een abstract in te dienen over bovenstaande thema’s.

Dien uw abstract in voor 30 september 2017 via mieke.decorte@biogas-e.be. De voertaal is Nederlands. Het comité oordeelt of uw abstract in aanmerking komt voor een presentatie op het Vlaamse Vergistingsforum of als poster kan worden voorgesteld. De beoordeling gebeurt op basis van relevantie binnen de thema’s op het Vlaams Vergistingsforum, innovativiteit en helderheid. U krijgt notificatie van uw beoordeling ten laatste 15 oktober 2017. De template is hier beschikbaar.


Created by Westsite